• Cum verific cand expira rovinieta?

    O mare problema a soferilor este faptul ca uita data la care expira rovinieta, nu stiu daca mai au rovinieta valabila la masina. Pana acum era foarte dificil sa obtii aceste informatii dar de curand cei de la CNADNR au finalizat aplicatia WEB prin care fiecare cetatean poate verifica daca un autovehicul are sau nu rovinieta valabila, precum si data pana la care aceasta este valabila.

    Pentru a verifica valabilitatea rovinietei este necesar sa accesati acest formular online si sa introduceti numarul de inmatriculare, fara spatii sau alte caractere de exemplu AR23ABC sau daca intre timp a fost schimbat numarul de inmatriculare sau sunt alte situatii, se poate introduce seria sasiului. Apoi se introduce codul de verificare si se apasa pe butonul Verifica.

    Mai jos veti primi unul din urmatoarele mesaje:

    AR23ABC rovinieta valabila pana la 14-SEP-2012

    - AR23ABC nu detine rovinieta valabila

Cea mai ieftina rovinieta

Daca cauti cea mai ieftina rovinieta, ar trebuie sa stii ca pretul unei roviniete se stabileste de CNADR, iar distribuitorii au un comision mic. Indiferent de locatia unde veti cumpara rovinieta pretul va fi acelasi. Daca aveti o flota mai mare de autovehicule puteti sa contactati la datele de contact de aici si sa cereti o oferta personalizata, dar sa nu va asteptati la discounturi uriase, deoarece marja de profit a comerciantilor este foarte mica.

Cea mai ieftina rovinieta este cea pentru autoturisme si valabila 7 zile si costa doar 3 euro.

Cea mai scumpa rovinieta este cea pentru vehiculele de transport marfa, cu masa total autorizata mai mare de 12,0 tone si cu minimum 4 axecu o valabilitate de 12 avand un cost de 1210 euro.

Cea mai ieftina rovinieta

Rovinieta electronica - Copyright 2011 - Toate drepturile rezervate.