• Taxa de autostrada sau rovinieta mai scumpa?

    In zilele urmatoare Guvernul Boc va avea discutii privind legislatia privind posibilitatea de a introduce o taxa pentru utilizarea autostrazilor. Daca nu se aproba aceasta taxa este posibil, Ministerul Transporturilor sa scumpeasca rovinieta, pentru a putea acoperi costurile de intretinere si reparatii ale drumurilor si autostrazilor. Din informatiile care au ajuns si la noi, este destul de probabil ca de la sfarsitul anului 2012 sau cel tarziu din 2013, soferii care vor utiliza autostrazile romanesti sa fie nevoiti sa scoata din buzunar 3,5 euro pentru fiecare segment de 100 de kilometri de autostrada.

    Citește mai departe...

Cum cumpar rovinieta?

Pentru a putea cumpara o rovinieta este necesar sa accesati pagina "Calculator roviniete" unde veti selecta tipul auvehiculului (6 tipuri) pentru care doriti sa cumparati rovinieta, perioada de valabilitate (1 zi, 7, 30, 90 zile, 12 luni), ziua in care rovinieta intra in vigoare, si numarul de inmatriculare al autovehiculului.

Datorita unor probleme tehnice, momentan nu se pot cumpara roviniete de pe acest site.

Plata rovinieta

Rovinieta se poate plati prin transfer bancar, OP, depunere numerar la ghiselul bancar su prin card bancar direct pe site.

Rovinieta electronica - Copyright 2011 - Toate drepturile rezervate.