• Abonatii Orange pot plati rovinieta prin SMS

    Incepand de astazi 5 decembrie 2012, daca esti abonat orange poti plati rovinieta prin intermediul unui SMS, la numărul de telefon 7500 (costul va fi de 5 eurocenti/SMS trimis + valoarea rovinietei).

    Deocamdata rovinieta va fi disponibila doar pentru cea mai mica perioada de utilizare pentru fiecare categorie de autovehicul (7 zile la vehiculele din categoriile A si B si 1 zi la autovehiculele din categoriile C, D, E si F)

    Aceasta nou posibilitate de plata a rovinietei este dezvoltata si pusa in aplicare de CNADNR, in colaborare cu STS (Serviciul de Telecomunicaţii Speciale) si compania de telefonie mobila Orange.

    Citește mai departe...

Cum cumpar rovinieta?

Pentru a putea cumpara o rovinieta este necesar sa accesati pagina "Calculator roviniete" unde veti selecta tipul auvehiculului (6 tipuri) pentru care doriti sa cumparati rovinieta, perioada de valabilitate (1 zi, 7, 30, 90 zile, 12 luni), ziua in care rovinieta intra in vigoare, si numarul de inmatriculare al autovehiculului.

Datorita unor probleme tehnice, momentan nu se pot cumpara roviniete de pe acest site.

Plata rovinieta

Rovinieta se poate plati prin transfer bancar, OP, depunere numerar la ghiselul bancar su prin card bancar direct pe site.

Rovinieta electronica - Copyright 2011 - Toate drepturile rezervate.