• La Rompetrol si Posta Romana nu mai puteti cumpara roviniete

    CNADNR a anuntat printr-un comunicat ca incepand cu data de 1 octombrie 2012 in benzinariile Rompetrol si la oficiile Posta Romana nu se vor mai putea cumpara roviniete.

    "Din motive care tin de respectarea legislatiei in vigoare, conventiile incheiate de catre CNADNR cu Posta Romana si cu Rompetrol Downstream nu au putut fi prelungite", se arata in comunicatul respectiv al Companiei de Drumuri, citat de Mediafax.

    Citește mai departe...

Vesti bune: Nu se mai scumpeste rovinieta

Am fost surprins ca desi au anuntat scumpirea rovinietei, si dupa ce au introdus deja o multime de taxe noi in 2014 sa il aud pe ministrul Dan Sova declaran "Nu mai intenţionăm să creştem rovinieta. Este un proiect mai vechi, nu se va mai întâmpla asta"

Exista un proiect de act normativ ce se afla inca in dezbatere publica pe site-ul Departamentului pentru Investiţii Străine, potrivit caruia pentru anumite categorii de vehicule rovinieta ar fi urmat sa se scumpeasca cu pana la 60%.

De exemplu posesorii de autoturisme ar fi trebuit sa plateasca cu noile taxe pentru roviniete valabile 7 zile, 30 zile şi 12 luni un pret de 5, 10 respectiv 32 euro comparativ cu preturile actuale de 3, 7 si respectiv 28 euro.

Ramane de vazut daca nu se razgandeste din nou sau daca nu este cumva tot o fumigena.

Rovinieta electronica - Copyright 2011 - Toate drepturile rezervate.