• Tipuri de transport al marfurilor

    Dezvoltarea continua a economiei si ridicarea nivelului de trai totodata, au dus inevitabil la o cerere mare de produse, care odata fabricate, trebuiesc transportate catre consumatori. Acesti factori au dus la infiintarea firmelor de transporturi , de la cele mai mari, care se ocupa de transportul marfurilor la nivel global, pana la firmele mici, locale, care se ocupa si cu transport mobila sau transport moloz si au acoperit segmentul de transport al marfurilor de la fabricanti la distribuitorii locali. Citește mai departe...

Vesti bune: Nu se mai scumpeste rovinieta

Am fost surprins ca desi au anuntat scumpirea rovinietei, si dupa ce au introdus deja o multime de taxe noi in 2014 sa il aud pe ministrul Dan Sova declaran "Nu mai intenţionăm să creştem rovinieta. Este un proiect mai vechi, nu se va mai întâmpla asta"

Exista un proiect de act normativ ce se afla inca in dezbatere publica pe site-ul Departamentului pentru Investiţii Străine, potrivit caruia pentru anumite categorii de vehicule rovinieta ar fi urmat sa se scumpeasca cu pana la 60%.

De exemplu posesorii de autoturisme ar fi trebuit sa plateasca cu noile taxe pentru roviniete valabile 7 zile, 30 zile şi 12 luni un pret de 5, 10 respectiv 32 euro comparativ cu preturile actuale de 3, 7 si respectiv 28 euro.

Ramane de vazut daca nu se razgandeste din nou sau daca nu este cumva tot o fumigena.

Rovinieta electronica - Copyright 2011 - Toate drepturile rezervate.